Întâlnirea comunității la finalul etapei a III-a - Ediția 2023
Distribuie
Scris de: CampioMATE, Editat de: Maria Predoiu, Timp de citire: 7 minute

Întâlnirea comunității la finalul etapei a III-a

~ Invitat special Gabriel Stancu: “Efortul este foarte important în creștere” ~


După cum v-am obișnuit, echipa CampioMate a susținut un live pentru a discuta clasamentul etapei care tocmai s-a încheiat. Pentru a îl vizualiza, vă invităm să intrați pe acest link

Nu întâmplător, sesiunea a început cu dezvăluiri ale participanților cu referire la jocurile preferate ale acestora. Printre jocurile enumerate s-au aflat Roblox, Apex Legends, World of Tanks, FIFA, și multe altele.

Invitatul special al întâlnirii din online a fost Gabriel Stancu, Head of Studio din cadrul companiei Amber, al 3-lea cel mai mare studio din România din punct de vedere al angajaților sau al cifrei de afaceri și cel mai mare studio independent, cu peste 10 studiouri în lume. Gabriel a răspuns cu entuziasm întrebărilor puse de echipa CampioMate și ne-a dezvăluit secrete din lumea magică a jocului. Una din întrebările puse de team-leaderii CampioMate a fost dacă Gabriel face acest job din pasiune. Entuziasmul răspunsului lui Gabriel ne-a convins că pasiunea este motorul principal care pune în funcțiune cariera lui. “Efortul este foarte important în creștere”, zice el cu tot sufletul. Contează nu doar să te joci, ci să creezi în egală măsură.

Tot vorbind despre cum jocurile vor schimba lumea, am ajuns la întrebarea unui alt team-leader al echipei CampioMate despre care sunt etapele construirii unui joc. Suntem convinși că fiecare echipă se dezvoltă în ritm propriu, dar sunt anumiți pași sau atribuții care sunt absolut necesare în conceperea unui joc. Vastele cunostiințe generale sunt absolut necesare în creerea conceptului, indiferent de poziția ocupată, cunostiințe fie de geografie, istorie sau literatură. Skillurile de programare sau animație sunt următorul pas în crearea unui joc. Ultima etapă se poate numi etapa de promovare a produsului, care se poate face prin live-uri care să-i aibă că invitați pe producătorii jocului, pentru a populariza jocul printre jucători. 

În continuare, urmează mult așteptatul clasament al etapei a III-a: 

La clasa a V-a rămâne aproape neschimbat în comparație cu etapa a II-a, la diviza Beta. Astfel îi avem pe primul loc pe Matemagicienii de la 14, din Mehedinți, coordonați de dl. Prof. Mihăiță Marian Mijache, pe al doilea loc pe Urmașii lui Pitagora, din Iași, coordonați de dna. Prof. Daniela Alina Peltea și pe al treila loc pe Așii, din Constanța, coordonați de dna. Prof. Gabriela Stan.

La divizia Gamma se poate observa urcarea de pe locul III pe locul II a echipei Campionii, din Vaslui, coordonați de dna. Prof. Marinela Vrabie, iar Planeta Matematicii, din Botoșani, coordonată de dna. Prof. Daniela Hlihor, coboară pe locul III. Locul I este deținut de Mate Magicienii, din Iași, coordonați de dna. Prof. Anișoara Kui.

La clasa a VI-a, divizia Beta, tot o mică rocadă între locurile II și III. Drept urmare îi avem acum pe locul II pe Micii Campioni, din Botoșani, coordonați de dna. Prof. Magda Guriță, iar pe locul III pe We are Hypatia, din Iași, coordonați de dna. Prof. Petronela Tescanu. Pe primul loc rămân Micuții Matematicieni, din Constanța, coordonați de dna. Prof. Chesnoi Corina. 

La divizia Gamma, clasamentul este identic cu cel din etapa a II-a, cu primul loc obținut de SmartStars, din Iași, coordonați de dna. Prof. Petronela Ionescu. Al doilea loc este deținut de ProMathIs, din Iași, coordonați de dl. Prof. Ionel Ciprian Rusu și al treila loc de Micii luptători, din Mehedinți, coordonați de dna. Prof. Mihaela Drăghici.

La clasa a VII-a, clasamentul rămâne similar cu cel din etapa a II-a, atât la divizia Beta, cât și la divizia Gamma. Astfel, la divizia Beta, îi avem pe primul loc pe FC-MATHE, din Constanța, coordonați de dna. Prof. Iuliana-Georgiana Cîju. Pe locul al doilea se situează Războinicii Bucovinei, din Suceava, coordonați de dna. Prof. Alina Lungu. Al treilea loc este ocupat de Isteții de la mare, din Constanța, coordonați de dna. Prof. Anca-Valentina Moldoveanu.

La divizia Gamma, îi avem pe primul loc tot pe Șoriceii lui Thales, din Călărași, coordonați de dl. Prof. Ionuț Aurel Paidel. Locul al II-lea este ocupat de Ucenicii lui Pitagora, din Mehedinți, coordonați de dna. Prof. Viorica Sirbulescu. Al III-lea loc este ocupat de Matematicienii gamma, din Constanța, coordonați de dna. Prof. Arabela-Adriana Brînză.

La clasa a VIII-a, concurenții au rămas la fel de constanți ca în etapa a II-a, în ambele divizii. Îi avem pe primul loc, divizia Beta, tot pe Kings of Maths, din Iași, coordonați de dl. Prof. Constantin Bogdan Dorneanu, pe locul II pe Axiomatematicienii, din Constanța, coordonați de dl. Prof. Alexandru Bracaci și pe locul III Echipa Thales, din Botoșani, coordonată de dna. Prof. Veronica Balmoș.

La divizia Gamma, pe primul loc s-au situat Alpha Stars, din Iași, coordonați de dna. Prof. Ana-Gabriela Dima. Al doilea loc este ocupat de TOP20, din Constanța, coordonați de dna. Prof. Raluca Isabella Balcan. Pe locul III se situează MATEMATICIENII GAMMA, din Călărași, coordonați de dna. Prof. Roxana Stancu. 

Le mulțumim tuturor jucătorilor și antrenorilor pentru interesul acordat în a rezolva dileme ale matematicii alături de noi. Și vouă, dragi cititori și urmăritori ai CampioMate, să auzim numai de bine!

Intrați aici pentru a viziona etapa a IV-a.


Autor: Ioana Miron


 

 

Operațiunea a fost executata cu succes. Operațiunea nu a putut fi executata cu succes.