Cum ne poți susține fără cost?
Dacă eşti salariat sau ai alte tipuri de venituri, redirecționează fără niciun cost pentru tine 3,5% din impozitul pe venit, prin completarea şi prin semnarea pe ecran a acestui formular
Redirecționează 3,5% din impozitul pe venit
Completează formularul D230
Completează datele tale pentru a genera declarația 230 și a redirecționa 3,5% către campionatul de matematică pe echipe. Noi îl vom încarca pe platforma ANAF în timp util.
Date de identificare a contribuabilului
Adresa de domiciliu (așa cum apare în documentul de identitate)
Perioada redirecționării
Semnează aici olograf / de mână cat mai centrat vertical pentru o încadrare bună. Foloseste mouse-ul sau touch-ul pe telefon sau tabletă.
Resetează semnatura
Trimite

 

Declar că am luat la cunoștință faptul că, potrivit legii, îmi sunt garantate următoarele drepturi: (i) dreptul de informare, (îi) dreptul de acces la date, (iii) dreptul la rectificare, (iv) dreptul de a solicita ștergerea datelor, (v) dreptul la restricționarea prelucrării, (vi) dreptul la portabilitatea datelor, (vii) dreptul de opoziție, (viii) dreptul de a nu face obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automată, inclusiv crearea de profiluri. Pentru exercitarea acestor drepturi, puteți trimite o solicitare la adresa de email contact@campiomate.ro.
Declar că am citit și sunt de acord cu  Termenii şi Condiţiile CampioMATE inclusiv cu  Politica de protecţie a datelor cu caracter personal.

 

Fii ambasador
Trimite mai departe către prietenii tăi care ar putea să ne susțină.
 
Trimite
 
Cum ne poti susține?
Companiile pot alege să redirecționeze către un ONG 20% din impozitul pe profit sau venit datorat statului, fără costuri suplimentare.
Opțiunea 1
Până la 25 iunie 2024 mai poti redirecționa către CampioMATE bugetul de sponsorizare al anului 2023 rămas neconsumat, fara niciun cost pentru tine. Plata o va face direct ANAF.
Tot ce trebuie să faci este să completezi contractul de sponsorizare și declarația D177 pe care ulterior o depui la ANAF în SPV și astfel alegi destinația acestor bani.
 
Descarcă de aici
contractul de sponsorizare
 
Contactează-ne la  0744 882 156 dacă doresti să ne redirecționezi din impozitul deja plătit. 
Opțiunea 2
Sponsorizează acum CampioMATE, completând contractul de sponsorizare de mai jos și plătind suma direct către Asociația Visuri Îndraznețe. Suma platită acum, va putea fi scazută în limita a 20%, din impozitul pe venit/profit datorat de compania ta la următorul termen de plata.
 
Descarcă de aici
contractul de sponsorizare
 
Contactează-ne la 0744 882 156 dacă dorești să sponsorizezi CampioMATE din impozitul pe venit/profit viitor. 
Ai vrea sa ne sprijini altfel?
 
 
Trimite-ne un mail
 
 
Suporterii edițiilor precedente

 

Operațiunea a fost executata cu succes. Operațiunea nu a putut fi executata cu succes.