Redirecționează 3,5% din impozitul pe venit
Completează formularul D230
Completează datele tale pentru a genera declarația 230 și a redirecționa 3,5% către campionatul de matematică pe echipe. Mai avem timp pană pe 25 mai 2023, completează formularul de mai jos până pe 30 aprilie și noi îl vom încărca pe platforma ANAF în timp util.
Date de identificare a contribuabilului
Adresa de domiciliu (așa cum apare în documentul de identitate)
Perioada redirecționării
Semnează aici olograf / de mână cat mai centrat vertical pentru o încadrare bună. Foloseste mouse-ul sau touch-ul pe telefon sau tableta.
Resetează semnatura
Trimite

 

Declar că am luat la cunoștință faptul că, potrivit legii, îmi sunt garantate următoarele drepturi: (i) dreptul de informare, (îi) dreptul de acces la date, (iii) dreptul la rectificare, (iv) dreptul de a solicita ștergerea datelor, (v) dreptul la restricționarea prelucrării, (vi) dreptul la portabilitatea datelor, (vii) dreptul de opoziție, (viii) dreptul de a nu face obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automată, inclusiv crearea de profiluri. Pentru exercitarea acestor drepturi, puteți trimite o solicitare la adresa de email contact@campiomate.ro.
Declar că am citit și sunt de acord cu  Termenii şi Condiţiile CampioMATE inclusiv cu  Politica de protecţie a datelor cu caracter personal.

 

e-mail:

 

Adresa:
Șos. Iancului , nr. 130, bl. 121, Sc.A, Ap. 28, Sector 2, București
Suporteri Ediția 2023

 

Operațiunea a fost executata cu succes. Operațiunea nu a putut fi executata cu succes.